Marlene Silseth Danielsen
Navn: Marlene Danielsen
Stilling: Fysioterapeut
Kontakt: marlene@bekkenogbarn.no
Marlene er utdannet fysioterapeut ved THIM van der Laan i Nederland og har en helhetlig tilnærming til behandling. Hun ser på kroppen som en enhet der både fysiske, psykiske og sosiale faktorer spiller en viktig rolle i helsen. Hun har mye erfaring med behandling av nevrologiske problemstillinger, inkludert prolaps, isjas og strålende smerter. I tillegg til dette har hun jobbet som personlig trener og har særlig høy kompetanse på styrketrening.
Hun er opptatt av forebygging og tilrettelegging for å redusere belastningsrelaterte plager, både hos gravide og ikke-gravide. Gjennom en kombinasjon av behandling, øvelser og ergonomiske tilpasninger hjelper hun pasientene med å oppnå en mer funksjonell og smertefri hverdag.
Med sin bakgrunn som ergoterapeut har Marlene også dyp forståelse for ergonomi og arbeidsstillinger, både i hjemmet og på arbeidsplassen. Hun brenner for å hjelpe pasienter med tilpasninger og behandling som gjør hverdagen bedre både i hjemmet og på jobb. Hun har et spesielt engasjement for å støtte gravide i arbeid, slik at de kan oppleve en best mulig arbeidsdag uten unødvendige belastninger gjennom hele svangerskapet. Marlene møter pasientene sine med empati, faglig trygghet og et sterkt ønske om å hjelpe dem til en bedre hverdag – både på jobb og hjemme.
Marlene kan hjelpe deg med:
Bekkenplager
Svangerskapsproblematikk
Korsryggsplager
Nakke- og skulderplager
Strålende smerter
Isjasplager
Prolaps
Ergonomi i hjemmet og på arbeidsplassen
Styrketrening
Terapeutisk massasje
Blogginnlegg skrevet av Marlene Silseth Danielsen
Nora Lona Hansen
Navn: Nora Lona Hansen
Stilling: Osteopat Kontakt: nora@bekkenogbarn.no
Nora er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania i Oslo, Norge. Hun er født og oppvokst i Nord-Trøndelag, men jobber i dag ved Bekken og barn avdeling Skøyen i Oslo.
Hun har særskilt interesse for behandling av kvinner i svangerskap og barn. Hun har høy kompetanse innenfor muskel- og skjeletthelse hos både store og små.
Nora er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker og er alltid på jakt etter å finne årsaken til hvorfor vi opplever de plagene vi gjør. Hun er nysgjerrig på hvert enkelt menneske sin historie og hvordan vår historie kan påvirke plager vi opplever senere i livet. Nora behandler både små og store i alle aldre.
Plager hos voksne Nora kan hjelpe deg med:
Svangerskapsplager:
Bekkenleddsmerter og symfysesmerter
Halebensmerter
Halsbrann/sure oppstøt
Leggkramper
Hoftesmerter
Ryggsmerter
Nakkesmerter og hodepine
Skuldersmerter
Fordøyelsesbesvær: forstoppelse og reflux/sure oppstøt
Stressrelaterte plager: vanskelig for avspenning og søvnproblematikk
Endometriose, vulvodyni og vaginisme
Plager hos spedbarn og barn Nora kan hjelpe deg med:
Ammeproblematikk
Favorittside
Urolige barn/anspenthet
Treg mage/forstoppelse/reflux
Vedvarende tette tårekaneler
Tilbakevennlige luftveisbetennelser: øre, nese/bihule og hals.
Barn som klager over ryggsmerter eller nakkesmerter
Barn med søvnproblemer/søvnregresjon
Uansett hvilken situasjon du står i, din historie og dine plager, er du alltid velkommen hos
Nora og hun tilpasser seg alltid etter det du trenger.
Kontakt gjerne Nora på nora@bekkenogbarn.no
Mimmi Vangen
Navn: Mimmi Vangen
Stilling: Massasje- og muskelterapeut, lymfemassør
Kontakt: mimmi@bekkenogbarn.no
Mimmi er utdannet muskel- og massasjeterapeut ved Institutt for Helhetsmedisin i Oslo og er medlem i Norges Massasjeforbund. Hun har i tillegg tatt kurs i lymfemassasje på Axelsons Institut i Göteborg. Mimmi ønsker å bidra til at du skal få det bedre i kroppen du bor i og derfor er det veldig viktig for henne med god dialog så at du blir møtt der du er.
Hos Mimmi kan du få:
Klassisk Svensk Massasje
Gravidmassasje
Idrettsmassasje
Lymfemassasje
Kinesiotape for smertereduksjon og støtte
Blogger skrevet av Mimmi Vangen
Elisabeth Berg-Cooper
Navn: Elisabeth Berg-Cooper
Stiling: Kiropraktor
Kontakt: elisabeth.berg.cooper@bekkenogbarn.no
Elisabeth Berg-Cooper
Elisabeth er utdannet kiropraktor fra AECC i Bournemouth. Ved siden av studiene jobbet hun på en tverrfaglig ammeklinikk hvor hun utviklet stor interesse for behandling av spedbarn og mødre etter fødsel. Elisabeth har også fått publisert en forskningsartikkel i Journal of Evidence-Based Integrative Medicine som viser effektiviteten på kiropraktisk behandling av spedbarn med ammeproblematikk.
Etter endt utdannelse har hun jobbet i London og Sevenoaks i England hvor hun opparbeidet seg bred erfaring innen allmenn kiropraktikk. Her var Elisabeth blant annet med på å etablere en tverrfaglig støttegruppe for gravide og nye mødre hvor hun holdt jevnlige foredrag om forebygging og behandling av plager rundt fødsel.
Elisabeth har i tillegg tatt videreutdanning innen behandling av barn, gravide og kvinnehelse. Hun bruker effektive teknikker for å aktivere bekkenbunn-muskulatur etter fødsel og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mødre med å få en god barseltid og å bli den beste versjonen av seg selv. Elisabeth er selv mor til en gutt og en jente.
Blogger skrevet av Elisabeth Berg-Cooper
Elisabeth Aas-Jakobsen
Navn: Elisabeth Aas-Jakobsen, DC, MSc, MNKF, MNBK
Stilling: Kiropraktor, Innehaver og grunnlegger av Bekken og Barn
Kontakt: elisabeth@bekkenogbarn.no
Navn: Elisabeth Aas-Jakobsen, DC, MSc APP (Paediatric Musculoskeletal Health), Spes. i barne- og ungdomskiropraktikk, MNKF, MNFBK,
Stilling: Kiropraktor, og grunnlegger av Bekken og Barn
Kontakt: elisabeth@bekkenogbarn.no eller 94864544
Utdannet ved Palmer College of Chiropractic (PCC), Iowa, USA i 1995. I 2006 grunnla hun Bekken og Barn. Hun har lang erfaring innen allmennkiropraktikk, og har hovedinteresse på behandling av gravide, bekkenplager, og på behandling av barn.
Hun var den første i Norge som tok en master innen muskel, og skjelett helse hos barn og unge på Anglo-European-College-of Chiropractic (AECC)/Bournemouth University i England.
Har sittet i styret i Norsk Kiropraktorforening og ledet NKFs etterutdanning i 5 år. Hun også sittet i styret til Norsk Forening for Barnekiropraktikk, og er en av de første i Norge som har fullført spesialistutdanning innen barne- og ungdomskiropraktikk.
Elisabeth var en av de tre kiropraktorene som sammen med K8 Industridesign skapte "bbhugme" puten. Hun mottok prisen Årets kiropraktor 2017. Elisabeth er mor til to voksne gutter.
Blogginnlegg skrevet av Elisabeth Aas-Jakobsen
Helene Mo Mejdell
Navn: Helene Mo Mejdell
Stilling: Kiropraktor
Kontakt: helene@bekkenogbarn.no
Helene har en mastergrad i kiropraktikk fra AECC i England og har spesialisert seg på behandling av gravide og babyer. Under studiene utviklet hun en sterk interesse for å hjelpe mødre og barn, og jobbet i en tverrfaglig ammeklinikk sammen med jordmødre for å støtte mødre med ammeutfordringer og barn med tungebåndsproblematikk.
Hun har videreutdanning innen behandling av barn og gravide og har bred erfaring fra Nemus Kongsberg og på Ullevål kiropraktorklinikk før hun begynte på Bekken og Barn. Helene brenner for å gi trygg, effektiv og tilpasset behandling som støtter gravide gjennom alle faser av svangerskapet, og som hjelper babyer med plager som kolikk, søvnproblemer, magesmerter, favorittside og stivhet.
Som småbarnsmor selv forstår hun viktigheten av individuell tilnærming og gir alltid tips og råd som styrker helsen også utenfor klinikken. Helene ser frem til å hjelpe deg og barnet ditt til en bedre hverdag!
Helene jobber både ved avdelingen vår på Skøyen og på Løren.
Blogginnlegg skrevet av Helene Mo Mejdell
Ingvild Nordum
Navn: Ingvild Nordrum
Stilling: Kiropraktor
Kontakt: ingvild@bekkenogbarn.no
Ingvild har en master grad fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England (2015). Etter dette har hun arbeidet både i England og Norge i ulike klinikker, blant annet har hun tidligere jobbet på Bekken og Barn, før hun flyttet til Hamar. Hun har bred erfaring innen allmenkiropraktikk, men har hele tiden hatt en spesiell interesse innen behandling av gravide og barn. Hun har siden tatt videreutdanning innen disse fagområdene.
"Jeg er svært opptatt av at de som oppsøker meg skal føle seg hørt og sett, med både større og mindre problemstillinger. Det kan være frustrerende å være plaget med for eksempel bekkensmerter under graviditet eller å ha et barn med mye gråt og uro. Det går ofte utover livskvaliteten til mor, barn og hele familien i enkelte tilfeller. Jeg er opptatt av at pasientene mine skal få muligheten til å lufte denne frustrasjonen og få den hjelpen din kanskje sårt trenger"
Ingvild har de siste årene i tillegg til gravide og barn, jobbet mye med pasienter som sliter med hodepine og/ eller svimmelhet, og har en helhetlig tilnærming til behandlingen hun tilbyr.
Ingvild har 2 barn, en datter og en sønn.
Blogginnlegg skrevet av Ingvild Nordum
Marina Nedovic
Navn: Marina Nedovic
Stilling: Fysioterapeut
Kontakt: marina@bekkenogbarn.no
Navn: Marina Nedovic
Stilling: Fysioterapeut
Kontakt: marina@bekkenogbarn.no
Tok sin bachelor grad i fysioterapi ved Det medisinske fakultet, Universitet i Serbia i 2015. Etter hun var ferdig med utdanning flyttet hun i Norge. Hun har jobbet som fysioterapeut på Bærum sykehus og i bydel Ullern før hun fikk interesse for kvinnehelse og valgte å spesialisere seg videre innenfor både kvinnehelse og behandling av barn. Siden 2018 har hun jobbet fulltid på Bekken og barn avd Skøyen.
Marina har videreutdanning innen dysfunksjon i bekkenbunn, da hun brenner for å hjelpe kvinner som sliter med urinlekkasje, vaginal prolaps, tyngdefølelse, vondt ved samleie og andre plager som kan komme som følge av dysfunksjon i bekkenbunnen. Hun anbefaler at gravide starter med bekkenbunnstrening og med tanke på å forebygge.
Marina har i tillegg bred kompetanse og erfaring innen manuell behandling av bekkensmerter i svangerskap og postpartum, som vondt i bekkenledd eller symfyse.
Hun hjelper deg til hvilke øvelser du trygt kan gjøre under svangerskapet og hvordan du kan trene deg opp etter fødsel. Marina er også hypopressiv trener.
Blogginnlegg skrevet av Marina Nedovic
Stine Berg
Navn: Stine Berg
Stilling: Osteopat
Kontakt: stine.berg@bekkenogbarn.no
Stine er utdannet Osteopat DO ved Høyskolen Kristiania.
Stine spesialiserer seg på kvinnehelse og behandling av barn. Andre interessefelt er funksjonelle mage- og tarmproblemer.
Hun studerte psykologi ved NTNU og UiO før hun startet på sin osteopatiutdanning.
Erfaring med kronisk sykdom som fibromyalgi og ME i familie gjorde at hun tidlig ble interessert i helse og livskvalitet hos mennesker med langvarige smerter og funksjonshindringer.
Underveis i studieløpet ble interessen for kvinnehelse for alvor tent da hun møtte mange pasienter med kvinnerelaterte helseplager.
Blogginnlegg skrevet av Stine Berg
Siste blogginnlegg
-
februar 2025
- 6. feb. 2025 Isjias – Når smerten stråler og livet stopper opp! 6. feb. 2025
- 5. feb. 2025 Hvordan påvirker menstruasjonssyklus trening, og hva kan du gjøre med det? 5. feb. 2025
-
januar 2025
- 4. jan. 2025 Verdens beste vane? 4. jan. 2025
-
desember 2024
- 13. des. 2024 Treg mage hos spedbarn: Slik hjelper du babyen din med fordøyelsen 13. des. 2024
- 12. des. 2024 Gravid i jobb – Dette kan du gjøre for å tilpasse arbeidsplassen for bekken og rygg 12. des. 2024
- 2. des. 2024 Alt du trenger å vite om skoliose hos barn og ungdom 2. des. 2024
-
november 2024
- 14. nov. 2024 5 tips for en morsommere permisjonstid 14. nov. 2024
-
oktober 2024
- 29. okt. 2024 Vondt i halebenet? 29. okt. 2024
-
september 2024
- 4. sep. 2024 Når barnet ditt går med tærne innover – Hva kan du gjøre? 4. sep. 2024
-
mai 2024
- 16. mai 2024 Luft i magen, gråt og uro. Kan kiropraktikk hjelpe? 16. mai 2024
-
mars 2024
- 23. mars 2024 Bekkenbunnen og overgangsalder 23. mars 2024
-
februar 2024
- 6. feb. 2024 Bruk menstruasjonssyklusen til din fordel 6. feb. 2024
-
januar 2024
- 17. jan. 2024 Kom igang med løping etter fødsel 17. jan. 2024
-
desember 2023
- 22. des. 2023 Massasje av bekkenbunnen kan forebygge fødselsrift og klipp 22. des. 2023
- 22. des. 2023 Endelig kan du få lymfemassasje på Bekken og Barn, avdeling Skøyen! 22. des. 2023
- 6. des. 2023 Plager etter klipp eller fødselsrift? 6. des. 2023
-
november 2023
- 10. nov. 2023 Delte magemuskler 10. nov. 2023
-
oktober 2023
- 19. okt. 2023 Hvordan trene bekkenbunnen? 19. okt. 2023
- 4. okt. 2023 Hvorfor trene bekkenbunnen? 4. okt. 2023
-
september 2023
- 21. sep. 2023 Har barnet ditt vondt i kneet? 21. sep. 2023
- 15. sep. 2023 Styrkemåling av bekkenbunnen 15. sep. 2023
-
august 2023
- 30. aug. 2023 Hva er sammenhengen mellom bekkensmerter og bekkenbunnen? 30. aug. 2023
-
juni 2023
- 28. juni 2023 Opptrening etter fødselsrift grad 3 og 4 - hvordan kan fysioterapi hjelpe? 28. juni 2023
- 15. juni 2023 Gravidmassasje er bra for både mor og baby 15. juni 2023
- 5. juni 2023 7 tips til deg som har barn med hodepine 5. juni 2023
-
mai 2023
- 10. mai 2023 Endometriose - Når livmorvev finner en uønsket destinasjon 10. mai 2023
-
mars 2023
- 20. mars 2023 Akupunktur mot pollenallergi - En effektiv behandlingsform uten bivirkninger! 20. mars 2023
- 14. mars 2023 1 av 5 kvinner med bekkensmerter i graviditeten sliter fremdeles 12 år etter fødselen. 14. mars 2023
- 3. mars 2023 Gravid og vondt mellom skulderbladene 3. mars 2023
-
februar 2023
- 28. feb. 2023 Babybæsj - Hva betyr fargen? 28. feb. 2023
-
desember 2022
- 13. des. 2022 Hvordan bruker jeg bbhugme? 13. des. 2022
- 12. des. 2022 Kan jeg gjøre knebøy når jeg er gravid? 12. des. 2022
-
januar 2022
- 28. jan. 2022 Er massasje før uke 13, og etter uke 36 trygt? 28. jan. 2022
- 27. jan. 2022 Når kan jeg løpe etter fødselen? 27. jan. 2022
- 27. jan. 2022 Hva er ammegikt? 27. jan. 2022
- 25. jan. 2022 Hva kan akupunktur gjøre for deg etter fødselen? 25. jan. 2022
- 24. jan. 2022 Opplever du lekkasje ved trening? 24. jan. 2022
- 21. jan. 2022 Hvordan gi deg selv et pusterom 21. jan. 2022
- 19. jan. 2022 7 tips for styrketrening når du er gravid 19. jan. 2022
- 18. jan. 2022 Skal vi danse nå?! 18. jan. 2022
- 17. jan. 2022 Ammeproblemer og stramt tungebånd 17. jan. 2022
- 14. jan. 2022 Gravid og halsbrann 14. jan. 2022
- 13. jan. 2022 Gravid og vondt i ryggen 13. jan. 2022
- 12. jan. 2022 Trening etter keisersnitt 12. jan. 2022
- 11. jan. 2022 Sengevæting- hva kan hjelpe? 11. jan. 2022
- 10. jan. 2022 Derfor må vi bevare ABC klinikken! 10. jan. 2022
- 7. jan. 2022 Hvordan puste deg til et bedre liv 7. jan. 2022
- 6. jan. 2022 Derfor kan behandling hos kiropraktor være forberedende til fødsel 6. jan. 2022
- 5. jan. 2022 Bekkenskolen 2022 5. jan. 2022
- 4. jan. 2022 Akupunktur og kroniske smerter 4. jan. 2022
- 3. jan. 2022 Kan jeg gå på ski når jeg er gravid? 3. jan. 2022
-
juli 2020
- 6. juli 2020 Hva er en doula? 6. juli 2020
- 3. juli 2020 Kosmetisk Akupunktur 3. juli 2020
- 2. juli 2020 7 råd for deg som sliter med kvalme i første trimester 2. juli 2020
- 1. juli 2020 Å FØLGE MAGEFØLELSEN 1. juli 2020
-
juni 2020
- 30. juni 2020 Naturlig smertelindring under fødsel 30. juni 2020
- 29. juni 2020 Hvorfor jeg ble massasjeterapeut 29. juni 2020
- 26. juni 2020 Barselstårer 26. juni 2020
- 25. juni 2020 Halebeinsmerter - en skikkelig pain in the ass! 25. juni 2020
- 24. juni 2020 Graviditet og isjias 24. juni 2020
- 23. juni 2020 Hva kan akupunktur gjøre for deg som er gravid? 23. juni 2020
- 22. juni 2020 Bæreseler og bæresjal! 22. juni 2020
- 19. juni 2020 Stramt tungebånd: Hva er Body Work? 19. juni 2020
- 17. juni 2020 Har du hørt om «Modningsakupunktur»? 17. juni 2020
- 16. juni 2020 10 tips til deg som er gravid og har vondt i føttene 16. juni 2020
- 15. juni 2020 Tågange hos barn 15. juni 2020
- 12. juni 2020 Kroppens endringer i svangerskapet, himmel eller helvete? 12. juni 2020
- 11. juni 2020 Er det farlig å trene når jeg er gravid? 11. juni 2020
- 10. juni 2020 Akupunktur - en trygg og effektiv behandlingsform 10. juni 2020
- 9. juni 2020 Tre enkle tips til hjemmemassasje av din gravide kjæreste 9. juni 2020
- 8. juni 2020 Behandling av voksesmerter 8. juni 2020
- 5. juni 2020 Fordeler ved gravidmassasje 5. juni 2020
- 4. juni 2020 Gravid, seteleie og "Websters-teknikk" 4. juni 2020
- 3. juni 2020 Stress, kjernemuskulatur og vedlikeholdsbehandling 3. juni 2020
- 2. juni 2020 Etter et benbrudd og krykkebruk 2. juni 2020
- 1. juni 2020 Forebygger vedlikeholdsbehandling? 1. juni 2020
-
mai 2020
- 29. mai 2020 Hvorfor har jeg vondt i symfysen, og hva kan jeg gjøre? 29. mai 2020
- 28. mai 2020 Trening etter fødsel, når kan jeg begynne? 28. mai 2020
- 27. mai 2020 25 år med vonde bekken, og barn 27. mai 2020
- 26. mai 2020 Nyhet: Gavekort via nettsidene våre 26. mai 2020
- 25. mai 2020 Trampoline, hva bør jeg tenkte på? 25. mai 2020
- 22. mai 2020 Vondt i underlivet 22. mai 2020
-
mars 2020
- 28. mars 2020 Min nye hverdag på legevakten 28. mars 2020
- 4. mars 2020 Gravid og vondt i rumpa 4. mars 2020
- 3. mars 2020 Nettkurs for deg som er gravid og har vondt i bekkenet 3. mars 2020
- 2. mars 2020 En god morgenrutine i en unormal hverdag 2. mars 2020
-
februar 2020
- 24. feb. 2020 Dobbelthaken forsvinner når du sitter riktig! 24. feb. 2020
- 21. feb. 2020 Hva gjør jeg når barnet mitt har en favorittside? 21. feb. 2020
- 20. feb. 2020 Hvordan lage en ammeplan? 20. feb. 2020
- 19. feb. 2020 Se meg, trygg meg! 19. feb. 2020
- 18. feb. 2020 Har det klikket helt for deg? 18. feb. 2020
- 17. feb. 2020 Alt for ungen 17. feb. 2020
- 14. feb. 2020 Hjelp, jeg har delte magemuskler! 14. feb. 2020
- 13. feb. 2020 Et godt svangerskap er en god start på livet! 13. feb. 2020
- 12. feb. 2020 Tisser du på deg? 12. feb. 2020
- 11. feb. 2020 Visste du at det aller viktigste i barneoppdragelsen er empati? 11. feb. 2020
- 10. feb. 2020 Hvorfor bør babyen ligge på magen? 10. feb. 2020
- 3. feb. 2020 Gravid og vondt i hodet? 3. feb. 2020
-
januar 2020
- 31. jan. 2020 Kan stress rundt økonomi føre til vondt i rygg og nakke? 31. jan. 2020
- 30. jan. 2020 Har barnet mitt refluks? 30. jan. 2020
- 29. jan. 2020 Trening etter fødsel, hvor og når starter jeg? 29. jan. 2020
- 28. jan. 2020 Kan flat rumpe gi vond rygg? 28. jan. 2020
- 27. jan. 2020 4 gode grunner til at du bør unne deg en gravidmassasje 27. jan. 2020
- 24. jan. 2020 Vondt i kneet er ikke alltid voksesmerter 24. jan. 2020
- 23. jan. 2020 5 råd for å forebygge plager når du er gravid 23. jan. 2020
- 22. jan. 2020 Bekkensmerter etter fødsel-Et intervju med forsker Cecilia Bergstrøm 22. jan. 2020
- 21. jan. 2020 Gravid og vondt i tissen 21. jan. 2020
- 20. jan. 2020 Lekker du når du løper eller har vondt i underlivet under trening? 20. jan. 2020
- 17. jan. 2020 Tre fine tøyeøvelser å gjøre etter skituren 17. jan. 2020
- 15. jan. 2020 Behandling kan redusere gråt hos urolige babyer 15. jan. 2020
- 14. jan. 2020 Muskel- og skjelettplager hos babyer med stramt tungebånd 14. jan. 2020
- 13. jan. 2020 Bekken og Barns grunnlegger fikk prisen "Årets kiropraktor 2017" 13. jan. 2020
- 10. jan. 2020 Favorittside og skjeve hoder 10. jan. 2020
- 9. jan. 2020 Hvorfor kommer plagene mine tilbake? 9. jan. 2020
- 8. jan. 2020 Har du vondt i halebeinet? 8. jan. 2020
- 7. jan. 2020 Primærreflekser 7. jan. 2020
- 6. jan. 2020 Gravid og vondt i bekkenet - har jeg bekkenløsning eller bekkenlåsning? 6. jan. 2020
- 3. jan. 2020 I begynnelsen er kroppen 3. jan. 2020
- 2. jan. 2020 Merket for god design til "bbhugme" puten 2. jan. 2020
- 1. jan. 2020 Bekken og Barns Historie 1. jan. 2020